Summer 2016

Verile scurte adesea sunt primaveri timpurii – William Shakespeare

A mai trecut o vara unde timpul se transforma in amintiri calduroase, iar atmosfera pare mai libertina ca niciodata. Nu puteam sa intru in fall mood fara sa va invit putin prin vara mea.


♥ Eram foarte motivata sa mananc sanatos si sa fac mult sport, dar am sfarsit in a face pancakes la 3 dimineata cu un munte de Nutella (nu mai spun de tonele de inghetata si pepene).


De mica credeam ca ziua in care data de nastere coincide cu varsta trebuie sa fie una dintre cele mai speciale si se pare ca am avut dreptate. Daca te intrebi de ce eram verde pe fata, raspunsul cu siguranta nu este makeup-ul. Am avut norocul de a se organiza o petrece cu pudra colorata chiar in seara de 15 spre 16 iunie, iar acel mult asteptat 00:00 mi-a adus unele dintre cele mai magice amintiri (de la bataie cu sampanie pe strazile centrului, pana la mesaje emotionante de la persoanale dragi).


Uite si unele persoane pe care le ador si nu puteam sa nu le multumesc pentru clipele frumoase. 


un rasarit de soare cu destinatia apus…


Sa nu uitam de calatoriile in familie si talentul meu de fotograf.


oo da cu siguranta si tu ai acele persoane pe care le iubesti si nu gasesti nicio amintire din care ele sa lipseasca. Amandoi creeaza un echilibru in viata mea de mai bine de 2 ani si le multumesc.

*story time*

♥ In clasa a 6a am intalnit o fata atat de firava si sensibila pe nume Ioana. Ma speria comportamentul ei atat de diferit, incat m-am ferit de ea pana in vara 2014 in care am fost nevoite sa stam in camera 6 zile intr-o tabara. Coincidenta sau nu, in acea tabara se afla si flacaul din poze, Vlad care m-a electrocutat cu ochii lui albastri din primul pas pus in autocar si care mi-a inveselit ziua cu umorul lui. Anii au trecut, ei au ramas neschimbati, iar vara 2016 mi-a adus un an de relatie cu omuletul meu perfect si o legatura spciala cu fata cu chip de inger. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s